Legyen a HAIRMINA NAGYKÖVETE

Szakmai regisztráció

    Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat
    *Elolvastam, megértettem és elfogadom az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot. Hozzájárulok, hogy a megadott személyes adataimat a Goodwill Pharma Kft. az e dokumentumokban írtak szerint kezelje. Jelen hozzájárulásom önkéntes, és megfelelő előzetes tájékoztatáson alapul.

    Hozzájárulok, hogy a Goodwill Pharma Kft. hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlataival. A megadott személyes adataim kezeléséhez e célból ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásom önkéntes, és megfelelő előzetes tájékoztatáson alapul.

    A program célja, hogy a haj szakértőivel közvetlen kapcsolatba kerülhessünk, és hosszú távú, mindkét fél számára kedvező együttműködést alakíthassunk ki. Partnereink számára egyedülálló információkat, kedvezményeket biztosítunk a programban való aktív részvétel segítése érdekében. A szakmai regisztrációt követően a HAIRMINA NAGYKÖVETI PROGRAM tagjainak ingyenes marketingeszközöket (szakmai termékismertető, szórólap és plakát) biztosítunk, amelyek a termék megismerését segítik az Ön és vendégei számára egyaránt. Emellett a HARIMINA NAGYKÖVETI PROGRAM tagjai kedvezményes vásárlási lehetőséggel is élhetnek, ennek részleteiről a regisztrációt követően kap bővebb tájékoztatást. A jelentkezés módja A www.hairmina.hu oldalon lévő Regisztráció menüpont alatt lehet a név, e-mail cím megadásával. Amennyiben nem érkezett meg automatikus e-mailünk, kérem keressen az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Dr. Deli-Somogyi Anikó Mobil: +36 70 512 3287 E-mail: deli-somogyi.aniko@goodwillpharma.com Nagykövetek feladatköre A HAIRMINA termék ismertetése és népszerűsítése vendégei körében, amelyhez cégünk a fent leírtak szerint ingyenes segédanyagokat, valamint kedvezményes termékvásárlást biztosít.


    Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj